Super Oferta

CONTACTS
Kush jemi ne

SMART HOME ALBANIA
A SMARTER WAY OF LIVING !

Smart Home Albania është kompania e parë në Shqipëri me fokus sistemet Smart Home. Kompania ofron sistemet më inovative me fokus rritjen e komfortit, uljen e faturës së energjisë elektrike dhe njëkohësisht rritjen e sigurisë.

Smart Home Albania është realiteti me ofertën që garanton raportin cilësi-çmim më të mirë në treg.

SMART HOME ALBANIA

Një mënyrë më e zgjuar jetese!

01
Radical Integrity

Our people truly care for our work and for each other.

02
People First

We believe that a culture will build a thriving company.

03
Process Perfection

We’re driven to becoming the best version of ourselves.

SMART HOME ALBANIA

Distributor zyrtar ekskluziv i gjigandit prodhues amerikan TIS Texas Intelligent Systems.

Nëpërmjet TIS Smart Home Albania ofron sisteme automatizimi për shtëpi, zyra, hotele të ndërtuar e funksionalë tashmë si dhe për objekte në ndërtim e sipër

 

TIS BUS
Ide, Stil dhe thjeshtësi janë ato cfarë definojnë TIS dhe Smart Home Albania si distributor. Jemi dedikuar ekskluzivisht arritjes së përsosmërise në home automation. Ne e kuptojmë çfarë është më e rëndësishme për ju kështu që nëse po invenstoni në një ndërtim të ri dhe keni vendosur për home automation besojini Texas Intelligent Systems dhe Smart Home Albania.
Si të kontrollosh ndriçimin , kondicionimin, perdet, grilat, portën automatike, alarmin, sigurinë, kamerat, sistemin audio, tv, motin? Të gjitha mund ti bësh nga një panel i vetëm në dhomën tënde duke shtypur një buton të vetëm në një prej paneleve apo tek pulti universal, apo kudo ku ndodhesh nëpërmjet telefonit apo tabletit tuaj. Shijo sistemin smart si kurre më parë. Dhe për më tepër kurse energji.

TIS AIR
98.6°F Më TIS AIR mos u shqetëso për kabllime e rikabllime. Me vetëm 3 hapa të thjeshtë mund të shijoni home automation wireless me një prekje të vetme. Zëvendëso celësat ekzistues të thjeshtë me ato te TIS dhe kontrollo cdo gje

KLIENTE
+
PROJEKTE TE PERFUNDUARA
+
PUNONJES
+
VITE NE TREG
+
en_USEnglish